ASMR Whispering Hand & Oil Massasge

Da er jeg ferdig med en video request. Svarte negler og hånd massasje med olje. Håper den faller i smak.

Det tar jammen meg tid dette her. Å forberede videoene, filme, være i det rette humøret, deretter redigere, klippe og så laste opp. Opplastningen tar i overkant av tre timer. 
Så dette krever energi, godt humør og overskudd. 
Nå er jeg sliten, jeg er også i en liten nedoverbakke om dagen, så nå tenker jeg at det ikke blir en ny video før godt ut i 2016. Har jo en del andre ting å ta tak i også. Når jeg i tillegg kjenner at jeg bruker altfor mye tid på dataen, så må jeg bare stenge av helt og fokusere på noe helt annet.  
Dette med asmr er jo en hobby, og skal være gøy. Med en gang jeg kjenner et press og begynner å tenke strukturerte tanker om at jeg bare måååå lage en video i uken eller mer, da forsvinner gleden fort fra meg, dessverre. Og dette er videoer som skal gi noe til andre, og da må jeg være mitt beste jeg. Altså ha en slags omsorgsfull energi som er til stede for publikummet mitt.  
Jeg har blitt overveldet med positive tilbakemeldinger, og jeg synes det er utrolig morsomt, at jeg faktisk kan være god på noe. At noen liker det jeg gjør. Akkurat en så stor tilbakemelding på så kort tid var for meg veldig overraskende og stort. Har jo blogget i mange år og også laget videoer, men aldri opplevd lignende interesse. Nå får jeg nye følgere hver eneste dag, og jeg har hvertfall fått minst en kommentar om dagen, og gjerne flere. Det er veldig gøy og motiverende. En video jeg planlegger i framtiden, vet bare ikke i hvilken rekkefølge den kommer, er en spisevideo der jeg spiser favoritt snacken min potetgull. Det kommer til å bli en fristende video med deilige sprøe knase lyder. mmmmm. 

Har to youtube kanaler, men nå kommer jeg kun til å laste opp asmr videoene mine til Solfrid ASMR.

Ha en fin dag!

 

XOXO

 

#asmr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

solfrid

solfrid

This blog is about ASMR (Autonomous sensory meridian response)

Follow

Kategorier

Arkiv

hits