ASMR Makeup Video Next

Soon. ASMR Makeup video close up, daily makeup with new lip products.

Skrekk og gru. I det siste har jeg hatt en ganske dårlig hud periode, sammenlignet med hva som er en bra hud periode for meg. Det svinger gjerne opp og ned sammen med de ukontrolerbare hormonene mine, men også om jeg har spist en god dæsj med godteri. Pleier som regel å holde meg unna mye sukkertøy, fordi huden min reagerer ofte negativt på det. Men det er de periodene som av og til dukker opp, der kroppen min skriker etter sukker. "Må ha, bare måååå ha".
Jeg synes ikke at man skal være redd for vise seg uten sminke, for det ville være det samme som å være redd for å vise hvem man er.
Må innrømme at det er mest behagelig å være sminkefri, så jeg bruker som regel ikke det når jeg bare er hjemme og ikke skal gjøre noe spesielt. Det er viktig å la huden puste mesteparten av tiden synes jeg.


Nå er det snart på tide å ta frem solkremen også, for å beskytte huden mot rynker, hudkreft, og for tidlig aldring. Huden eksponeres for skadelige stråler hele tiden, selv når det er overskyet. Man trenger selvfølgelig ikke bry seg om det, men hudpleie er for meg en stor interesse og nesten litt som kunst, så det forklarer akkurat den biten. Jeg synes det er interessant med hud. Hvordan den reagerer på både fysisk og psykisk ytre og indre påkjenninger. Hvordan diverse hudpleie produkter og riktig kosthold kan gjøre en stor positiv forskjell.


Jeg har gått til innkjøp av en del nye skjønnhetsprodukter den siste tiden. Leppe produkter og neglelakker. Jeg burde lage en egen dedikert asmr video til det.
I denne videoen bruker jeg en ny lipliner og leppestift for første gang, og det er blitt min favoritt. I tillegg bruker jeg lip plumper som en slags base, og det er meningen at den skal forstørre leppene litt, men det føler ikke jeg at den gjør. Det er i så fall svært lite, og noe ikke jeg merker noe til. Men veldig gøy å prøve da.


Så var det disse øyenbrynene da, som jeg så iherdig og bestemt vil at skal gro tilbake til sin naturlige form. Bruker castor olje for å reparere hårsekkene og fremskynde hårveksten, og tro det eller ei, det har hjulpet meg. Likevel er det fortsatt et stykke igjen før jeg kan si meg fornøyd, for det mangler fortsatt hår her og der. Selv om jeg vil ha naturlige øyenbryn så napper jeg likevel der jeg føler at det trengs. 


- Foundation: It celebration foundation i fargen Fair -  Lipliner: NYX i fargen plum - Leppestift: Inglot med fargekode 412
- Bronzer: The Balm, den heter Bahama Mama - Øyeskygge palett: The Balm. 

 

Stay tuned!

 

XOXO

 

#asmr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

solfrid

solfrid

This blog is about ASMR (Autonomous sensory meridian response)

Follow

Kategorier

Arkiv

hits