Sminkevideo

English translate further down

Ikke mobb.

Jeg vet jeg ser helt merkelig ut med kameraet trykt opp i ansiktet med null sminke. Ble nesten skremt av meg selv et sekund der i begynnelsen. Var usikker på om jeg ville poste dette, men så tenkte jeg med meg selv, og tenkte på andre youtubere som virkelig har fått høre hvor stygg de er uten sminke, og så tenkte jeg "kan jeg tåle det"? Kan jeg tåle slik negativ tilbakemelding? Og så tenkte jeg. What the heck. Det kan jeg da tåle. Jeg vet jeg har gode hud dager uten sminke, men også dårlige hud dager. Av og til ser jeg helt syk ut i ansiktet. Hvis noen vil fortelle meg hvor stygg jeg er uten sminke, så skal de få lov til det. Hadde noen derimot sagt det til meg i egen person så hadde jeg nok blir veldig såret, og spesielt hvis det kom fra noen jeg brydde meg om.
Jeg er så heldig at jeg har en mann som elsker meg, og synes jeg er fin uten sminke, og det er i grunnen det eneste som betyr noe. I tillegg har jeg vel klart å utvikle meg nok til å forstå at jeg er ikke stygg, like lite som at noen andre er stygg. Hvis noen kaller noen for stygg, så har de noe stygt på innsiden som de må jobbe med. Men det betyr ikke at hele de er et stygt menneske. På nett kan det være lett å være spontan og ikke tenke seg om to ganger. Så jeg tåler det og tar alt med en klype salt, til og med det positive, for når alt kommer til alt så spiller det ingen trille. Jeg gjør hva jeg liker, og burde ikke bry meg, for da kommer jeg ingen vei her i livet. 

Damdidam

Ha en superduper dag.


English translate:

Yes, I can feel really insecure.

I know I'm totally weird with the camera pressed up to my face with no makeup. Was unsure if I should post this at all, but then I thought to myself, thinking on other youtubers that really have been getting really bad feedback, how bad and ugly they look without makeup, and I thought, "Could I tolerate that?" And then I thought. What the heck. I sure can. I know I have good skin days without makeup, but also bad skin days. Occasionally I look really sick. If someone will tell me how ugly I am without makeup on internet, they are welcomed. I'm so lucky that I have a husband who loves me and thinks I'm beautiful without makeup, and it is basically the only thing that matters. In addition, I have well managed to develop me enough to understand that no one is ugly. If someone calls someone ugly, they just have something ugly on the inside that they have to deal with. But that does not mean that it does not live anything good in them, because I believe it does. Probably there are mostly beautiful things when you get to know them.
On the web it can be easy to be spontaneous and not think twice.And when you think about it, the trolls. Trolls are just small cute animals really, that does not understand so much.So I can take it and take everything with a grain of salt, even the positive, for when all is said and done, it does not matter at all. I do what I love and no one is gonna take that away from me.

Take care!

xoxo

#asmr #sminkevideo #sminke

2 kommentarer

AnneAndersen

28.01.2016 kl.21:14

Så fin video! :)

solfrid

28.01.2016 kl.21:30

AnneAndersen: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

solfrid

solfrid

This blog is about ASMR (Autonomous sensory meridian response)

Follow

Kategorier

Arkiv

hits