hits

ASMR Tapping

4 kommentarer

Stine

26.02.2016 kl.14:28

Ekstremt avslappende videoer. Du er virkelig blitt flink til dette 😊 Håper det går greit om jeg kommer med et lite forslag til en eventuell video. Jeg vet at det er mange, meg inkludert, som elsker lyden av ting som krølles. Så om du kunne gjort en video der du krøller poser etc. hadde det vært utrolig bra. Eller bare om du krøller papir- eller plastikkavfall før du kaster det i søppelet.

solfrid

26.02.2016 kl.16:08

Stine: Takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig hyggelig å lese!! :-)) En krølle papir video høres veldig gøy og avslappende ut, så det er absolutt gjennomførbart. Men kan ikke love noe, da jeg ikke vil skuffe deg, eller sette press på meg selv. Men skal skrive det ned på forespørsel listen min så får vi bare vente å se. Tusen takk hvert fall. Liker forslaget godt. Ha en superduper dag og masse god helg til deg!!!

Laika

26.02.2016 kl.23:31

Ja, veldig enig med Stine. Det er utrolig behangelig å høre på. Morsomt å se at det er en nordmann som har begynt med ASMR :) Jeg likte også forslaget hennes om å krølle poser. Det er en utrolig behagelig lyd :)

Kan du anbefale noen andre kanaler annet enn din egen? Jeg er på utkikk etter andre jeg kan abbonere på også, men jeg finner ikke alltid så mange gode :/ Du er definitivt en av de beste :)

solfrid

27.02.2016 kl.12:22

Laika: :-) asmr favoritt artister per dags dato: Deez Kneez ASMR (veldig koselig, rolig, og behagelig dame, liker henne veldig godt), SassEsnacks, Ayla ASMR, WhispersRed ASMR, Sweetseductiveasmr, (Fe)MaleASMR.
Sweetseductiveasmr oppdaget jeg veldig nylig og hun ble fort en stor favoritt hos meg, men hun har ikke laget noe på veldig lenge. WhispersRed ASMR var en av de første jeg oppdaget da jeg søkte på børste hår videoer. Elsker videoen, der hun børster håret til kusinen sin.
Andre artister som jeg har merket meg den siste tiden som enten er veldig populære på youtube eller bare veldig nye i gamet: GentleWhispering, Olivia's Kissper ASMR, Moonglove ASMR, Troll Huntress ASMR, ASMR Massage Psychetruth, MassageASMR, Conjured Fantasy ASMR.
Så her er det bare å velge å vrake. ;-) GOD HELG!

Skriv en ny kommentar

solfrid

solfrid

This blog is about ASMR (Autonomous sensory meridian response), life, feelings and thoughts

Follow

Kategorier

Arkiv