hits

Blod På Tann


Jeg har fått litt blod på tann denne uken. Det er vel det det heter?

Jeg følte at det var på tide med en ny hårvideo, fordi jeg har mottatt alle de hårstrikkene jeg bestilte for en tid tilbake i posten. Scrunchies, som jeg fikk en forespørsel på. Men før jeg lagde den vidoen, endte det med at jeg lagde en lang tappe video. Så når jeg begynte med hårvideoen så skjedde både det ene og det andre. 


Alt startet bra, men så begynte energinivået mitt å synke. Jeg kjente meg litt sliten og slapp.

Deretter så slutter kameraet og filme, fordi batteriet var tom for strøm. Så måtte jeg lade det opp, og benyttet tiden med å få opp blodsukkeret. 


Så fortsatte jeg. Men tror dere ikke minnekortet plutselig var helt fullt. Det har aldri skjedd før. Så ja, jeg måtte overføre alle bildene til dataen, som jeg ikke hadde plass på. Så måtte føre over til ekstern hardisk. Tiden den gikk og den gikk. Men så kunne jeg heldigvis avslutte videoen i det minste, og si ha det bra.


Så det blir litt forskjellige lys settinger i denne videoen, fordi jeg sitter jo i nærheten av vinduet, og solen den flytter på seg hele tiden. 

Men jupp jupp. Dette er i grunnen bare et "soon very soon" "stay tuned" innlegg. Så får vi bare håpe at hårvideoen kommer om ikke lenge. 


Ønsker alle mine fluffy teddybears en nydelig helg.

GOD HELG!

xoxo

 

#asmr
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

solfrid

solfrid

This blog is about ASMR (Autonomous sensory meridian response), life, feelings and thoughts

Follow

Kategorier

Arkiv